Devcon

 

Devcon SuperGlue (lynlim) 

2-pack blister pakning.
To stk  2 grams tuber
Påfør bare en dråpe lim for maksimal styrke. Fester i løpet av sekunder, klar transparent limfuge. 100% herdet etter en time.

Devcon, 60 sec Epoxy.

2-komponent epoxylim som er ekstra hurtigherdende.
Limer: metall, tre, glass, keramikk, lær, gummi og de fleste typer plast. Limfugen er vannfast og bestandig mot de fleste løsningsmiddler.
Komplett med en blå fargestoffindikator, den blå fargen forsvinner når epoxy blandes grundig. Vanntett. Fyller hull. Ypperlig til alle raske små reperasjoner, feks: fiskeutstyr, leker, apparater, møbler, smykker og mer.

For fiskere. Kan brukes til å lage epoxyfluer. (Limet blandes godt og legges på fluen til slutt. Vær oppmerksom på at fluen må roteres til limet tørker, slik at limet fordeler seg jevnt). Tørketid ca 1 min. Full herding på en time.

Inkluderer to selvblandende dyser. Innhold: 25 ml.


ShoeGoo

Beskytter, reparerer og gjennoppbygger.

Vanntetting:
Påfør Shoe GOO direkte på overflaten som skal tettes. Bruke tynne lag med Shoe GOO for å bygge opp et tykt beskyttende belegg på overflaten, slik at hvert lag for å sette seg 3 til 4 timer.
Reparere slitte såler:
Hvis en slitt sko har et hull som går hele veien gjennom sålen, tape over hullet i skoen før du påfører Shoe GOO i/på yttersåle.
Vadere og regntøy:
Noen typer vadere og regntøy har et vannavvisende belegg som må fjernes før Shoe GOO påføres. Skrubb område med vaskemiddel og la den tørke.