Sekker/Poser

MILO Ceve stegjernspose

Robust og praktisk bag for oppbevaring av stegjern. Stegjernsposen beskytter sekk og utstyr mot stegjernas skarpe tagger og er et must når du pakker jerna. Passer de fleste stegjern.  (Og kan selvfølgelig brukes til annet stasj.)Laget i kraftig Midora-nylon som beskytter sekken. Uten glidelås eller spenner som gjør den enkel å betjene.Klassisk fold over design, gjør tilgangen enkel og rask – ikke nødvendig å rote med glidelåser.
Farge: Svart/Mørk grå.


MILO, Onna 40

Komfortabel allround ryggsekk, ypperlig for damer.

Dagstur sekk, med detaljer som lomme for snøspade, skistropper, feste for staver og et komfortabelt bæresystem, gjør denne sekken til en virkelig all-rounder og gode partnere for klatring, skiturer og fjellturer. Onna har et bæresystem spesielt tilpasset kvinner.

Bæresystem: L-system; avansert bæresystem designet for maksimal stabilitet. Basert på et enkelt u-formet alumiumsrør som følger konturen av sekken. Sekkens effektive ventilasjon kommer av 4 porøse EVA skumputer i nettingstoff som er adskilte med luftsluser. Skulderremmene og hoftebelte av EVA-skum gir sekken  en bærekomfort langt over gjennomsnittet.

Størrelse: 40L
Vekt: 1100g
Farger: Brun, Orange


 

Spræk Påssån

Paassaan130 liters ryggsekk med elegante rullelukkingen som gjør at sekken kan ekspandere ytterligere noen liter når ekstra volum er viktig.
Utenpåliggende glidelåslomme i front. Eget rom for laptop, dokumenter eller kart og sitteunderlag innvendig. Kompresjonremmer i sidene.
Bærestropp i toppen.
Polstret bakstykke i fiskebensmønster.
Bryststropp med fløyte.
Materiale:  Polyester.   Farge: Oliven grønn

Paassaan-backPaassaan_open


Milo Ofe, småposer. 

Små nylonposer for ting og tang.  Snor med «snap-lås» i toppen.
Grei måte å holde orden på småsaker, alt fra teltplugger og sysaker til pass og billetter, enten man er på fjelltur eller reise. Ikke vanntett.

Størrelser:

Grønn S = 10 x16 cm.
Blå M  = 16 x20 cm.
Gul L   = 20 x30 cm.
Svart XL =30 x40 cm.


Milo Stasj-pose,

Stasj-sekk delvis laget av gjennomsiktig nettduk (mesh stoff).
Plass til småting, klær, våte handuker, sovepose mm.
Laget av lett nylonduk. Snor med snap-lås.
To størrelser/ farge:
– M / grønne / 20 x 30 cm;
– L / gul / 25 x 35 cm;

Materiale: 210D polyester PU