Stormsure


MER ENN BARE LIM!
Stormsure leverer produkter til alle typer reparasjoner og vedlikehold. Stormsure lim herder selv når det fuktig og vått (til forskjell fra andre lim).  Stormproof Spray impregneringen  er ideel til å opprettholde vanntetthet i alle typer tekstiler og lær. Tuff tape, en selvklebende og fleksibelt ape for alle typer reparasjoner.

 

Stormsure Lim, 15 g

stormsure_lim-blisterStormsure gir en extremt sterk limfuge, som er gjennomsiktig og myk i strukturen. Stormsure blir ikke  helt stivt når det herder.
Overflaten eller området man limer blir myk og gummiaktig etter herding.
Den limer sammen lag,  reparerer store hull og forsterker sømmer i de aller fleste materialer, feks. neoprene, PVC, vinyl, gummi, tre, plast og metaller mm. Ett must å ha med seg på fjelltur/jakt/fiske. Herder i fuktig klima. Raskt klebefri etter 1-2 timer. Fullstendig herding 12-24 timer.

Limet kan lagres i fryser/kjøleskap og holder seg lenge i påbegynte tuber.


Stormsure lim, 3 x 5 g

Tre små tuber med dette fantastiske limet, limer nesten hva som helst. Bruk en og du har fortsatt to som holder seg til neste gang.
Stormsure lim reparere alt som trenger å være vanntett eller lufttett. Det er svært slitesterkt!

Det er langsom herding, så det er aldri et stress for å få satt det riktig sammen.

(Ny miljøvennlig forpaktning)


Stormsure lim, 90 g

90 g tube for dem som har større behov. Stormsure fester til praktisk talt alle overflater, inkludert neopren, gummi, lær, PVC, polyuretan, pustende og belagte stoffer, tre, metall og mye mer. Den er ideell for reparasjon av sprekker i gummi støvler, løse såler, lekkasje i vanntette plagg, riper i våtdrakter, skadede hestedekken, hull i telt og mye mer.


Ved tetting av hull/rifter.
Limet påføres best ved romtemperatur.
Rengjør det skadede området (rubb gjerne overflaten med fint sandpapir). Påfør en generøs mengde Stormsure lim på det skadede området, og lag minst et 5 mm  overlapp rundt hull/rift. Legg flat og la det herde i 10-12 timer.

( Bilde: Plastbolle med 75 stk 5 g tuber).


ShoeGlu

Vanntett • Sterkt • Fleksibel
ShoeGlu er et overlegent lim og tetningsmasse, som enkelt og permanent reparerer alle typer fottøy. Det er mye brukt av skate-boarders for å holde favoritt skoene deres i brukbar tilstand.
ShoeGlue er laget av syntetisk gummi og fester seg til alle slags materialer. Bruk Shoe Glu til å reparere gummisåler, rifter/flenger i overlæret eller for å hindre at skoreimer fliser seg opp.
ShoeGlue tørker til en vanntett, fleksibel gummi. Perfekt til reparasjon av vadere og gummistøvler.
Fargeløs.
90g tube


Stormsure Super Lim.

superlimDette lynlimet lager sterke limskjøter og herder raskt. Kan brukes på det meste av materialer, tre, plastikk, keramikk, metal og lær.

Superlimet fungerer best når limflatene er rene, jevne og passer godt sammen med minst mulig avstand. Ikke bruk for mye lim på flatene ( en dråpe er nok til ca 5 kvadratcentimer).
Press sammen til limet herder (sekunder). Gir en tilnærmet usynlig limflate.

5 g tube/penn


Stormsure Neoprene Queen, 5 g tube

Neopren Queen er lim laget for vedlikehold og rep av alt i neopren (vadere, våtdrakter og tørrdrakter etc.).
Bruk Neopren Queen lim til å reparere små hull og  riper i neopren produkter.

Svart lim for hurtig reparasjon mens du er ved elva eller på sjøen. Tørker og herder omgående sjøl i fuktig klima!

Ideell for triathlon drakter!


Stormsure TUFF tape 1m.

 

En elastisk og sterk film som reparerer det meste!
Stormsure TUFF Tape er
en selvklebende tape som vil gi en umiddelbar vanntett og lufttett bot på de fleste materialer. Ta av baksiden og legg den klebrige overflaten rett over det skadede området. Trykk den godt fast med så mye press som mulig. Limet på tapen er svært lik Stormsure Lim, så det blir en klar, fleksibel og veldig slitesterk bot/ lapp på det skadde området.

(Ny miljøvennlig forpaktning)

 

Fester seg til så godt som alle materiale/underlag (unntatt silicon behandlet overflate). Tuff Tape er utrolig sterk, stretchy og svært formbar.
Ypperlig til å reparere skallbekledning, dunjakker, preseninger,  ryggsekker, liggeunderlag,  gummistøvler,  gummibåter,  plastbøtter med sprekker mm.
Telt og liggeunderlag som revner, lekkasjer i sømmer på vanntette klær, oppblåsbare båter etc etc.


Utrolig sterk, røff, slitesterk og elastisk. 100% vanntett.

10m rullTuff-tape-rll

Klipp til lapper og tett riper, lekkasjer og rifter.  Når du skal lage en lapp, klippe den slik at hjørnene er avrundet, unngå skarpe hjørner.
Lett sette på. 
Tapen er klar og gjennomsiktig.
Pass på at området som skal repareres er tørt, og gni på tapebit i ønsket størrelse.

Leveres  i pakke a 1 m og/eller 10 m rull


 

Tuff 2x150mm strips

tufftape-strip2 striper på 150mm.En elastisk og sterk film som reparerer det meste! Lange tynne klare selvklebende lapper. Flott for reparasjon av rette riper på foreksempel telt, hoppeslott mm. Også perfekt for rifter i cabriolet soft top.  Det tar bare noen sekunder å reparere småskader.  Produktet er svært enkelt å bruke, bare pass på at området som skal repareres er så rent som mulig og gni på lappen.


Stormsure lapper 75mm

patches-75mm

En pakke inneholder 5 stk runde lapper (75mm diameter) som kan brukes til å dekke til lekkasjer, hull og rifter på et bredt spekter av overflater, som skinn, nylon, alle tekstiler, plast, glass, metall, tre og mye mer. Disse lappene er laget av samme materiale som Stormsure Tuff tape, så de er fleksible og slitesterk.
Klær som er reparert med disse lappene på, kan gå gjennom vaskemaskinen.

 


TUFF Tape Assorted

Et sett med  ferdig oppdelte lapper laget av TUFF Tape. Lappene er selvklebende og fester seg til de fleste flater. Tetter små hull i de fleste materialer, vanntett eller lufttett. Disse lappene er laget av samme materiale som Stormsure Tuff tape, så de er fleksible og slitesterk.

Inneholder:
4 stk dia 2cm , 1 stk dia 5cm, 1 stk rektangulær 8,5 x 2,8cm


Stormsure Unversal RepSett

Stormsures universal reparasjonssett inneholder nøye utvalgte produkter som lar deg enkelt gjøre gode og holdbare reparasjoner på forskjellig type utstyr og bekledning.

Pakken inneholder:

2 x 5g tube Stormsure Flexible lim
1 x 5g tube Neoprene Queen lim
1 x 15cm stripe TUFF Tape
3 x 75mm TUFF Tape Patches (runde lapper)
1 x Beskyttelses hanske
1 x Sprit tørkeserviett
1 Limspade

Vekt 90 g


Stormsure Horse Rug Rep kit

horse_rug_repairkitReparasjonsett for hestedekken. Spar penger med å reparer hestedekkenet sjøl.

Inneholder:
1 x 15 gram tube Stormsure lim.
1 x 5 gram rør av Stormsure.
2 x Stormsure selvklebende PU lapper
3 x Nylonstoff lapper/biter (blå, rød og grønn) for å foreta reparasjoner.
1 x plast spatel for å spre limet pent.
1 x par PVC hansker for å holde limet av hendene.

Lappene har forskjellig tykkelse, slik at du kan matche materialet. Det er nok lim og lapper for å gjøre flere reparasjoner.


Glidelås rep sett

ziprepkitDe fleste har vel opplevd at glidelåser har gått i stykker.
Med stormsure Zip rep er det enkelt å reparere  glidelåser på telt, soveposer, klær etc. uten behov for nåler, tråd eller verktøy.

Plastesken inneholder:

  • 1 stk delbar drager for glidelås
  • 1 stk snor
  • 1 stk ring for feste på drager
  • 1x 5 g limtube
  • 2 stk Tufftape lapper 75mm
  • 1 stk liten limsparkel.

Finnes i 3 forskjellige størrelser (S, M ,L)

Se demovideo under

 


StormProof

StormProof impregnering er et flott produkt for å holde alle dine uteklær og sko vanntett.
Bare spray det på et hvilket som helst stoff eller overflate, la det tørke, og etterpå vil vannet bare rulle av. Hvis du kan tørke den på en radiator eller i en tørketrommel, får du en enda bedre effekt.

StormProof er et C6-fluorokarbonbasert hydrofobt impregneringsmiddel som ikke inneholder brennbare løsningsmidler.
Brukes på alle typer tekstiler og lær. Perfekt for «pustende» stoffer som Gortex®, mfl. eller vanlig ripstopp nylon. Fungerer også på ull og bomullsplagg.
StormProof gjør overflaten hydrofob (den avviser vann, olje og jord), og bidrar til å holde deg varm og tørr. Et godt impregnert plagg vil forbli pustende, og du vil minske risko for at kondens dannes innvendig. Du vil holde deg varmere og tørrere!
Leveres i 250ml pumpeflaske og 1L flaske

 

Se impregneringseffekten i videoen under.

Stormproof og miljøet.
Stormproof er vann- og A C6 fluorkarbonbasert impregnering.
Stormproof brytes ikke ned til PFOA, og er det tryggeste alternativet for miljøet, inntil ny teknologi utvikles. C6 er det beste og mest miljøvennlige stoffet for bruk i impregnering av klær og sko som er tilgjengelig.

Hva er PFOA (Perfluoroktansyre)?
Kan skade reproduksjonen hos pattedyr, og det kan også være kreftfremkallende.
Ekstremt kjemisk stabilt, hoper seg opp i dyr og brytes svært sakte ned i miljøet. En følge av dette er at mengdene i naturen bare øker og øker etter hvert som vi tilfører mer av det.


StormSealer

stormsealer

Sømlim/sømforsterker.
Bruk StormSeal å reparere og forsterke sømmer eller tette små hull i telt, sko eller vanntette klær. Den tetter perforerte og slitte materialer.
Flasken kommer med en svamp applikator som gjør det svært enkelt å bruke.

Ved påføring vil Stormseal være blå, i løpet av 10-15 min vil «coatingen» være klar og blåfargen er borte. Den tørker i luft og danner en gjennomsiktig film, og det holder seg fleksibel i temperaturer godt under frysepunktet.

Innhold:  100ml.

 


Stormsure Leak Detector

Spray som lett finner hull og lekkasjer i pustende og vanntette materialer. Spray på det mistenkte området og se lekkasjer på den andre siden.
Pustende materialer er hydrofobe, så når du prøver å finne et lite hull i f.eks vadere ved hjelp av vann, vil vannet frastøtes fra de små hullene og danner kuler av vann som ruller av stoffet. Det er ofte umulig å finne slike hull og da er  Stormsure Leak Detector løsningen.

Når hullene er identifisert kan du reparere området med Stormsure  lim eller Stormsure Tuff tape.

Innhold:  30ml flaske med pumpesprøyte .


StormForm – formbar plastmasse

Ha StormForm granulater i en kopp og tilsett kokende vann. De smelter sammen og blir gjennomsiktig. Den blanke massen er nå klar til å formes til det du ønsker, med bare hendene. Kun kreativiteten er begrensningen.
Det avkjøles etter noen minutter og det dannes et hard plast objekt.
Du kan
smelte det om og om igjen. Biologisk nedbrytbart, ikke giftig

Eksempler:
Reparasjoner, lage nye deler, feste skruer bolter etc.
Lage holder for smart telefon, GPS etc til å feste på sykkelen.
Lag lykt/kamerafeste på hjelmer.
Utfør nød reparasjoner til teltstenger, kroker og tau strammere, hva som helst.
Lage ny drager for glidelåsen (sammen med en binders).
Lage forskjellige håndtak som passer hånden perfekt.

Fester seg til de aller fleste materialer.
Biologisk nedbrytbart. Non Toxic.  Gjenbrukes hundrevis av ganger.
En boks inneholder 70 g  hvite StormForm granulater.

 

fb-icon