Aquatite

Aquatite  er en britisk produsent av høy kvalitet lim, tape og vedlikholdsprodukter
Aquatite har flere spesialprodukter for reparasjon og vedlikehold av bekledning, utstyr og gjenstander som benyttes i et aktivt friluftsliv.

Aquatite lim herder selv når det fuktig og vått.

 

AquaTite tape – slitesterk, elastisk og vanntett.
AquaTite tape er et topp hjelpemiddel for alle som er så uheldig og får et hull / rift i bukse, jakke, telt, oppblåsbare produkter osv. Mer UV-bestandig enn Tuff tapen.

AquaTite tape er en transparent selvklebende tape, som gir en umiddelbar vanntett og lufttett bot på de fleste materialer.
Klipp till. Ta av baksiden og legg den klebrige overflaten rett over det skadede området. Det blir en klar, fleksibel og veldig slitesterk bot/ lapp på det skadde området.
Tapen er laget av et fleksibelt selvklebende materiale og trenger ingen herding eller ventetid før du bruker det reparerte produkt.
Passer ypperlig til alle membranplagg (Gore-tex m.fl), telt, soveposer, vadebukser, oppblåsbare båter, luftmadrasser, båtkalesjer, osv.

Enklere, raskere og tettere enn å sy!
Lengde:  100cm.   Bredde:   70mm

AquaTite runde lapper.

En pakke inneholder 5 stk runde lapper (70 mm diameter) som kan brukes til å dekke til lekkasjer og rifter på et bredt spekter av overflater, som skinn, nylon, tekstiler, plast, glass, metall, tre og mye mer.

AquaTite Patch er transparent og selvklebende, som gir en umiddelbar vanntett og lufttett bot på de fleste materialer. Lappene er laget av samme materiale som AquaTite tapen.

Klær som er reparert med disse lappene på, kan gå gjennom vaskemaskinen.

Dia:  70 mm

 

 

Aquatite / Bondtite lim 3 x 5 g

Tre små tuber med dette fantastiske limet, limer nesten hva som helst.
Bruk en og du har fortsatt to som holder seg til neste gang. Holdbarheten er flere år!
Et lim som reparere alt som trenger å være vanntett eller luft tett.

Det er svært slitesterkt!
Det er langsom herding, så det er aldri et stress for å få satt det riktig sammen.

Aquatite/Bondtite lim reparerer store hull og forsterker sømmer i de aller fleste materialer, feks. neoprene, PVC, vinyl, gummi, tre, plast og metaller mm.
Raskt klebefri etter 1-2 timer
Limet kan lagres i fryser/kjøleskap og holder seg lenge i påbegynte tuber.