Skibindinger

FinnGrip ERÄ Ski Binding

Hvis du noen gang har gått på ski i skogen, over åpne myrområder eller på snaufjellet, da vet du hvilken herlig opplevelse det er.  Stillheten, den jomfruelige snøen, trær dekket av snø og sporadisk spor av ville dyr her og der.
Bredere ski er å anbefale når man skal ut på ski i slike områder med djup snø og ingen preparerte skispor. Skibindingen er en vesentlig del av dette utstyret.
Finngrip ERÄ ski bindingen er et pålitelig valg under alle tøffe forhold. Passer perfekt  brede turski; jaktski eller på truger. Bindingene testes og brukes av de finske forsvaret, og har blitt produsert i samsvar med streng finsk kvalitets standarder.
De kan brukes med både med skistøvler og jakt- /fjellstøvler. Er enkle å ta på og av. Bindingen gir veldig god sidelengs støtte til foten på skien.
Husk å gå med hælbindingene løs, når du krysser islagte vatn.

18041 Finngrip wirebinding

Finngrip skibinding er det riktige valget for ekstreme forhold. Finsk kvalitetsprodukt. Skibindingen som den finske hæren bruker. Fungerer med skistøvler eller kraftige fjell- jaktstøvler. Enkelt å justere etter skostørrelsen. Slisse for tåreim på bindingsjern. (Tåreim følger ikke med)

Skruer medfølger. Bruk 3,5 mm bor.

18050 /18051 Ekstra lærstropp m/krok til FinnGrip Erä skibinding. Finnes i to lengder:  Normal (20,5cm)   Lang 25,5cm.  Leveres parvis (H + V)


18040 Freewind Multi binding

Freewind-multibind-1Universal skibinding som kan monteres på alle typer tur/fjellski.
Bindingen justeres enkelt fra sko størrelse
36 til 48  ved å skyve hælplaten fram eller tilbake. Godt polstrede stropper strammes / «jekkes» raskt, for best mulig tilpasning av alle typer sko i bindingen. Den fri hælen løftes og gir mulighet for en normal skrittlengde.
Robust
hælplate med «vinger» gir god sidestøtte slik at hælen holder seg på skien.

En perfekt binding for dem som ønsker å bruke sine vanlige jakt-eller fjellstøvler på ski. Midt-mål på ski bør være minimum 50mm.
Kan også monteres på Freewind turskøyter. Farge grå og svart.