Shoosh therapautisk varmeplaster

Utnytt den helbredende kraften til langvarig, dypvirkende varme kombinert med 36 naturlige mineraler. Fremmer blodsirkulasjon. Regenererer vonde muskler og ledd. Løser spenning. Gjenoppretter mobilitet. Dyptgående varme for naturlig lindring av muskel- og leddsmerter

SHOOSH varmeplaster gir naturlig lindring av muskel- og leddsmerter. SHOOSH  gir en effektiv, konstant, dyptgående varme i 12 timer, med 12 timers etterfølgende effekt. De gis god lindring av anspente og ømme muskler.  SHOOSH kan brukes ved muskelsmerter som muskelspenninger, leddsmerter og overanstrengelser.
Konstant varme trenger dypt ned i huden og sørger for at blodtilførselen i området økes. Det løsner opp spente muskler og lindrer dermed smerten målrettet. SHOOSH  leveres i en lufttett pose. Når posen åpnes, kommer produktet i kontakt med luft, og varmecellene aktiveres. .Det er framstilt i et mykt materiale, er lett å ta på og kan brukes diskret under klærne uten at bevegelsesfriheten begrenses. Engangsbruk. SHOOSH leveres i pakker a 4 plaster.
Shoosh Wärmepflaster - Vorderseite

Shoosh varmeplaster  forside

Shoosh Wärmepflaster - Rückseite

Shoosh varmeplaster bakside (mot huden)