Patizon dunjakker

Patizon er lette, varme og meget komfortable dunjakker, -også for skikkelig kalde  norske vinterforhold.

Ansvar og bærekraft er ekstremt viktige begreper for Patizon. Derfor produseres jakkene i hjertet av Europa – i Tsjekkia. Med økologiske, resirkulerte og miljøvennlige materialer.

 

ReLight Series

Patizon ReLight 200 (over)

Patizon ReLight 200 Lady  (under)

Patizon ReLight 200 er en ekstremt lett og varm dunjakke. Testet og brukt under utfordrende vinterforhold på Grønland og  Svalbard
Patizon ReLight 200 bruker en klassisk design med X-kamre. Hovedisolasjonsmaterialet er 162 g (størrelse S) premium europeisk gåsedun, med en fyllkraft på 700+ cuin, sertifisert av IDFL og RDS, og behandlet for å være hypoallergen.

Jakken er laget av Pertex™ Quantum™-materiale (100 % resirkulert nylon) med en DWR-vannavstøtende finish og utmerket pusteevne.

Langtidseffektiviteten til DWR-behandlingen er 80 % etter tjue vaskesykluser.

Jakkesnittet er romslig og begrenser ikke bevegelsen. Den designet for å brukes utenpå skalljakken.

Hetten er hjelmkompatibel og kan enkelt justeres rundt ansiktet med én hånd. Hettevolumet styres med forspenning. Enden av den justerbare hettesnoren føres til innsiden av jakken.

Toveis glidelås i resirkulerte materialer.Den er naturlig støttet med en vindklaff.

Jakken er utstyrt med fire lommer. To klassiske på den nedre frontdelen har glidelås, og er gode for å varme hendene. De er foret med en blanding av merinoull og syntetisk materiale for å gi komfort for kalde hender og er egnet for oppbevaring av telefonen eller andre småting.
Inne i jakken finner du to innvendige lommer på samme plassering som de utvendige hovedlommene, ideelle for oppbevaring av hansker.

Anatomisk formede ermene har en behagelig elastisk mansjett som forhindrer varmetap og er hanskevennlig.

Nederste kanten av jakken kan justeres med én hånd ved hjelp av en elastisk snor.

 

DeLight-serien

Alle vet hva «Delight» betyr på engelsk.
Dette er lette, komfortable og utmerket utformede dunjakker til en hyggelig pris. DeLight-serien er også en fryd for planeten vår. I nesten alle aspekter bruker den førsteklasses materialer, som alle er laget av resirkulerte råvarer. Ytterstoff, glidelåser, dun – der det er mulig, er det valgt miljøvennlige løsninger for å levere et høykvalitetsprodukt med god funksjonalitet samtidig som miljøpåvirkningen minimeres.
Dame- og herremodeller.

Se også våre Patizon soveposer